DZULFAQAR HASHIM

INSTA

MASTER
CLASS

KENAPA KENA JOIN?

KITA BELAJAR APA DALAM KELAS NANTI?

Dah ada akaun IG tu pun belum tentu sesuai buat bisnes. Kena tahu juga setting NAMA IG macam mana sesuai, BIO nak letak apa, akaun public ke private, gambar, highlight dan macam-macam lagi lah. Kita share ni semua kat kelas nanti ok?

IG dah lengkap, macam mana nak bawak masuk PENGUNJUNG ke IG kita? Masa ni kita akan belajar banyak topik berkenaan IG MARKETING antaranya Content Marketing for Instagram, Marketing Funnel 2020, Tips IG Stories, Cara nak buat posting feed, hashtag, Penggunaan Gambar, Teknik dapatkan Followers berkualiti, Bina engagement dan banyak lagi!

Now its time to buat IG Sponsored Ads! Buat dari telefon je. Kita akan buat IG Story ads / IG Feed ads. Step by step kita buat sama-sama. Disediakan juga EBOOK untuk anda ulangkaji!

Nak buat CONTENT menarik? Tak nak upah designer lagi? Buat sendiri je dulu pakai phone tu. Dalam kelas kami tunjukkan macam mana

Take Your business to the Next Level!

DAFTAR SEKARANG! INI BUKAN GIMIK TEMPAT TERHAD SEBAB TRAINING CENTRE KAMI MEMANG TAK MUAT RAMAI!

OK. BAGI I DETAILS KELAS SEKARANG! TAK SABAR NAK DAFTAR!!

SOALAN LAZIM (F.A.Q)

PROMO #InstaMasterClass cuma RM220 sahaja. Nak bayar full boleh, nak booking dulu RM100 pun boleh! Tapi kalau daftar berdua dan bertiga, lagi lah jimat.

Maksima 10-18 orang sahaja. 1 trainer dan 1-2 assistant. Terpulang pada anda nak kata ini ramai atau tidak. Tapi percaya cakap saya, kelas orang lain kebanyakkannya 30-50 orang dan saya pun tak suka ramai macam ni!

10 pagi mula, jadi datang lah awal. habis kelas jam 4 petang – 6 petang. lunch time selalunya sama waktu dengan Zohor.

Tak perlu laptop pun! In fact tak perlu bawa! Kita pakai telefon je, WIFI disediakan dan Plug Extension pun disediakan.

Senang sangat dan percuma pada hari Ahad!

Hotel pun ada 2 di area sini (walking distance). Cari di trivago DESARIA PJCC PETALING JAYA atau OYO IBOUTIQUE HOTEL PJCC PETALING JAYA