Buat julung kalinya... Dzulfaqar Hashim bawakan webinar

MULA BISNES ECOMMERCE

Jangan mulakan bisnes ecommerce selagi tak faham dan tak tahu apa yang anda kena buat, join webinar ini dahulu…

Play Video

Siapa yang patut join webinar ini?

Anda yang nak tahu tentang bisnes ecommerce

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Anda yang nak sales masuk tanpa perlu balas whatsapp

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Anda yang nak automasikan jualan dan bisnes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Anda yang sedang cari peluang bisnes baru

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Ini yang saya bakal bongkarkan!

01

The Bird Eye View

Gambaran dan kefahaman tentang bisnes ecommerce supaya anda tak silap faham!

02

Tools & Requirement

Apa anda perlu ada selain daripada mindset yang betul dan juga website, kita list kan!

03

Pemilihan Produk

Produk jenis macam mana yang bagus di jual dan kurang bagus dijual menggunakan ecom

04

Jalan 'Shortcut' Ecom

Shortcut nak cepat berjaya dalam bisnes ecommerce akan dibongkarkan!

Limited Time Offer

Daftar webinar sekarang, RM20 shj!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Includes In-depth Email Marketing Training

Antara soalan-soalan yang bakal terjawab dalam webinar ini...

Sesuai ke aku buat bisnes ecommerce?

Berapa banyak modal diperlukan sebenarnya?

Produk apa yang aku boleh jual?

Ecommerce macam mana aku kena ada?

Macam mana nak suruh prospek membeli di ecom?

Proses bisnes ecommerce ini mudah ke?

Ini yang anda dapat dengan yuran RM20 itu...

Normal Ticket

RM20

Kalau RM20 pun anda tak nak laburkan, anda semenangnya tidak serious untuk ubah hidup…

Upgrade Ticket

RM60

Dalam Upgrade Ticket ini, anda akan dapat e-Recording, dapat Cap sulam dan dapat Facemask jenama Bisnes Ecommerce!

Tak rugi ke saya join?

Pelaburan RM20 sahaja

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

ilmu permulaan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

elak dari kerugian

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

anda lebih prepare

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Elakkan kerugian, Join Webinar Ini Dulu Sebelum Mulakan Bisnes ecommerce tu!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam. Donec at dolorem volup.

Dzul..

Dzulfaqar Hashim

- E-Commerce Ninja

What You Will Get in The Full Version?

Perfect Course!

5/5
Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi.

Emma Black

Perfect Course!

5/5
Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Emma Black

Amazing & Useful Content

4.5/5
Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

John Doe

All-in-one Course

4.5/5
Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Stella Alba

Limited Time Offer

Daftar webinar sekarang, RM20 shj!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Includes In-depth Email Marketing Training