BINA 'MESIN DUIT' KE-2 ANDA SEKARANG!

E-book ini saya sediakan khas untuk anda yang memgandungi 5 langkah persediaan dan tindakan serta langkah-langkah untuk anda mula untuk buat sumber pendapatan kedua ada.

Dapatkan sekarang, ianya PERCUMA SAHAJA!

DZULFAQAR HASHIM

Saya yakin anda bersetuju bahawa dalam keadaan ekonomi sekarang, tidak sepatutnya kita hanya ada 1 sumber pendapatan, tapi kita semua patut ada banyak sumber pendapatan

tapiā€¦

ramai tak berani nak mula buat mesin duit (sumber pendapatan) kedua sebab tak pasti, tak tahu dan risau macam mana nak mula.

ebook ini saya sediakan khas untuk anda yang memgandungi 5 langkah persediaan dan tindakan serta langkah-langkah untuk anda mula untuk buat sumber pendapatan kedua ada.

DOWNLOAD PERCUMA!

Baca, faham dan buat terus! saya yakin ebook ini anda mampu bina ‘Mesin Duit’ kedua anda

Author spotlight

Dzulfaqar Hashim merupakan salah seorang trainer & Owner bagi Bumbu Agency Sdn Bhd amat berpengalaman dalam menguruskan kempen MARKETING. Beliau merupakan DIGITAL MARKETING CONSULTANT di Bumbu Agency dan pengalaman beliau bukan dari teori semata-mata kerana beliau juga merupakan FOUNDER & OWNER kepada beberapa jenama dan syarikat. Beliau dan #TEAMBUMBU sudahpun menganjurkan lebih dari 300 kelas fizikal daripada tahun 2016 sehingga sekarang dan dah dihadiri oleh lebih dari 4000 peserta.

dzulfaqar Hashim

kata pembaca

Saya terus mula buat bisnes pertama saya sejurus selepas baca ebook Tuan Dzul. Memang jelas!

Faris Naqib - Pelakon

You shud sell this book for 50 dollars! Sgt membantu! Bagi FREE nanti orang tak hargai Dzul!

Farhanna - Ejen

DOWNLOAD PERCUMA!

Baca, faham dan buat terus! saya yakin ebook ini anda mampu bina ‘Mesin Duit’ kedua anda

ebook 5 langkah mula bisnes

ebook FREEMIUM oleh Tuan Dzulfaqar Hashim KHAS untuk anda yang ada plan nak mulakan bisnes online anda.